2 maj- längdåkning i Östersund!

Gick fint att skejta men de klassiska spåren har sjunkit undan.

Maj månad men jag chansade och åkte upp till skidstadion och se om det gick att åka, jag märkte igår när jag sprang att det borde gå att åka idag, och det gjorde det med. Jag kunde faktiskt åka på natursnö med, mestadels runt 3:an även om det var lite knapert med snö här och där. Totalt var jag ute i drygt en timme och kom nästan 15 kilometer på det i den mjuka och skitiga snön, dock var stavfästet förvånande bra, nästan perfekt t.o.m. Inte illa att åka skidor så här sent i Östersund, kanske bli något pass till innan skåningen ger upp att åka längd där.

På eftermiddagen var jag ledare för Team Nordic Trail och vi sprang intervaller på en bana där det bara fanns snö, tungt värre men var kul även om jag höll mig till ledarrollen och tog det hela med behagligt tempo som dock resulterade lite i A2 emellanåt. Innan intervallerna så körde vi löpskolning, mer av den varan i år så kanske man kan lära sig springa fort på bana samt stadslopp, vem vet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *