Ensam mamma söker + nya rullskidor

Leverans idag, blev klart idag också att ett par Alpina sommarpjäxor är på väg till mig, blir bra det.

Få väl börja med att jag sen en kort tid tillbaka fick frågan om att vara med i TV- programmet Ensam mamma söker, i år igen ska tilläggas. Jag vet inte vad jag har för goda egenskaper för att vara med där ens eller så är det bara för att det är väldig få som söker ditt eller i mitt fall försöka bli handplockad. Om det är något liknande program som jag kan tänkas vara med i är Bonde söker fru, då har det gått långt ska ni veta.

Nog om det, annat kul här i livet är att mina nya skejtrullskidor Marwe 610A (7:or) från Huselius Skidsport, enligt mig är dessa rullskidor de skönaste att åka på om man åker på en bra och fin rullskidbana, som det finns här i Östersund. Då har jag ändå åkt på många olika varianter av rullskidor, då jag har jobbat i den branschen i över två år.

Tränat har man också gjort idag, cykling i två timmar, 61 kilometer kom man på det och plockade strax över 500 höjdmeter denna dag då vinden var frisk. Det är kul i medvinden men det är förjävligt tråkigt i motvinden, aldrig är man nöjd. Jag cyklade rundan: Frösön – Rödön – Krokom – Kattstrupeforsen – Kännåsen – Frösön. På eftermiddagen efter jobbet lunkade jag till gymmet och körde lite styrka, det var över en månad sen sist så man var ju inte stark direkt. Jag körde lite blandat med chins, dips, tricepsdrag och ett gäng magövningar, inte jättehårt men det lär kännas i kroppen de närmsta dagarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *