2 h skejt + 2 h löpning

1:a april och det enda stora aprilskämtet är väl att mer eller mindre hela 2020 är inställt, man vet ju knappt vad som väntar en, ett dygn fram i tide. Man få ta det som det är numera. Idag däremot så blev det oväntat träning, två timmar skejt lugnt med Carina på förmiddagen. Det mest dramatiska var väl att högtalaren slutade fungerade på slutet av passet, men lite spänning i vardagen är väl aldrig fel. 

På eftermiddagen så fick jag en timmes massage, man ska stötta de lokala småföretagen i sådana här tider. Lika smärtsamt som vanligt men också lika välbehövligt som vanligt. På kvällen så var jag ledare för Team Nordic Trail. Jag sprang ditt, höll passet och sen sprang hem. Totalt blev det 17,5 kilometer på två timmar, cirka 1,5 timmar lite drygt var effektivt. Jag sprang i mina nya Hoka Clifton första fem och sista fem kilometrarna. Byte sedan skor när jag sprang i terrängen i mina Salomon Spikecross. Passet med TNT gick bra, kul med många deltagare.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *