Harvar runt på skidstadion

Jag fortsätter att njutna mitt säsongskort på skidstadion på bästa sätt, nämligen att åka mycket där. Det har visserligen inte blivit jättemånga pass tidigt under säsongen men det är inte många kronor per pass om man skulle fördela ut det över säsongen. Idag har man varit på skidstadion i närmare två timmar, lite blygsamt numera men så är det. Blev ledsagning klassiskt i blåst och regn, var väl sådär roligt egentligen och jag var trött som bara den efter haft sammanträdde innan samt inte hann med lunchen i vanlig tid. Vi la även in 20 impulser innan vi var klara. 

På kvällen var jag galet omotiverad men jag tog mig åtminstone ut och sprang till gymmet och körde styrka där innan jag sprang hem. 1,7 kilometer total löpning är inte allt för jobbig men idag var det blytungaben. Benen blev ju knappast piggare på vägen hem efter kört riktigt bra men jobbigt pass på gymmet. Dessa övningarna svettades jag igenom under mina 50 minuter på gymmet:

  • Axelpress, 3×8 @ 37,5 kg
  • Utfallssteg, 3×8 @ 50 kg
  • Djupa knäböj, 3×8 @ 60 kg
  • Lutande rodd med stång, 3×8 @ 40 kg
  • Chins, 3×10
  • Marklyft, 3×8 @ 90 kg
  • Frivändningar, 3×8 @ 40 kg

Körde 3×8 på allt utan chins för där körde jag endast med min egna kroppsvikt, resten körde jag med stång och alla övningar kunde jag faktiskt köra på samma ställe. Sånt gillas i dessa Coronatider. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *