Målar, pensionssparar, aprilväder, längdskidor o.s.v.

Torsdag och andra dagen i den här månaden, brukar vara s.k. aprilväder när det är april månad, inget konstigt i sig. I morse var det solsken, någon minus grad, fina snabba spår, ingen vind när jag och Carina körde ett skejtpass i 1,5 timmar. På kvällen så var blåst, kräksnö och tungkört. Jag körde tillsammans med Mattias Bångman, trevligt som vanligt men alldeles för längesedan vi sågs och tränade. Jag åkte på skinskidor och vi gav oss efter 50 minuter, hade då inte ens kommit en mil. 

Annars har jag målat och haft möte med min bank idag. Ska börja pensionsspara via en investeringsfond, man vill ju försöka ha lite pengar när man blir gammal för det orange kuvertet är ingen monter läsning för undertecknad, bli så när man är frilansare, tillsvidarearbetare som man varit under de tio år som jag har varit vuxen, enligt passet i alla fall. Blir nog bra det där. Jag har också målat garderoberna hemma den här veckan, få passa på att lyfta en av mina samarbetspartners Ystad Målarna som har hjälpt och stöttat mig i min idrott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *