Winter Cross Run och Västgötaloppet

Mina nästkommande tävlingar blir Winter Cross Run och Västgötaloppet. Winter Cross Run är ett tufft terräng lopp som går på Svampabanan utanför Tomelilla på söndag, nästan hemma ju. Två olika distansen på 7,6 eller 4 km, jag kommer springa den korta distansen och göra det tillsammans i ett lag. Det är roligt att tävla i lag.

Nästa tävling på skidor blir anrika Västgötaloppet i Ulricehamn som går den 14:e februari. Blev 28:a i fjor efter ett ganska dåligt lopp av mig. Som vanligt nästan när det gäller långlopp, men jag ser faktiskt emot att köra ett långlopp snart igen. Blir troligtvis ett till helgen efter Västgötaloppet, innan det är dags för Vasaloppet.

Så här glad var jag när jag sprang Jordgubbsloppet i somras, trots man just sprungit uppför Tegelbruksbacken. Sprang på 36:30 på den tuffa milen, fast jag pajade knäet. Bättre lycka på söndag hoppas jag.

Så här glad var jag när jag sprang Jordgubbsloppet i somras, trots man just sprungit uppför Tegelbruksbacken. Sprang på 36:30 på den tuffa milen, fast jag pajade knäet. Bättre lycka på söndag hoppas jag. Foto: Oskar Henriksson

Bild från förra årets Västgötalopp som en gammal god studiekamrat från Borås tog. Foto: Anton Spets.

Bild från förra årets Västgötalopp som en gammal god studiekamrat från Borås tog.
Foto: Anton Spets.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *