VO2- och laktattest imorgon

Mina två första tester gjorda i Torsby

Imorgon kommer man bli trött, troligen så trött så man kollapsa på bandet, för då har man nog nåt sitt maximum, vilket är huvudmålet imorgon. Har gjort tre tester förut, två i Torsby och ett här i Östersund tidigt i somras, då jag lyckades få 68,9 i testvärde vilket var bra, då jag hade legat på soffan i nästan två veckor innan p.g.a. rosfeber. Nu har jag varken rosfeber eller någon annan sjukdom men som jag nämnde igår så ska nog vara glad om jag kommer upp över 70 sträcket imorgon, trots jag de två första gångerna har haft 73,3 respektive 76,55 i testvärde. Har haft lite för lite tid i A3-A3+ tror jag för att kunna göra ett test liknade jag har gjort som bäst förut, men nu är det i löpning jag kommer göra testet på, så tror det är en fördel trots allt då skidåkningen inte riktigt har gått som planerat i högre intensitet hittills i vinter. Skit samma, få helt enkelt se hur det går imorgon, blir hur som helst ett riktigt bra pass och kommer bli sjukt trött.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *