Vinterns längsta pass

Gammal bild från hösten 2016, likadant kläd idag som då. Min Iphone vill gärna dö i kylan och därför blir det sällan några bilder från träningspassen såhär års. 

Idag lyckades man nästan få till en full hand, d.v.s. fem timmars träning och allt detta på snö. Eftersom Johan skulle åka hem idag så passade vi på att få till ett gemensamt lång pass på tre timmar. Tanken var klassiskt men dagens fästvalla fungerade inte då det var varmare än planerat (+1 på stadion), så jag stakade de 40,9 kilometerna och 490 höjdmeterna. Ganska flackt alltså men nyttigt för mig att få staka lite och även köra lite längre, har annars knappt kört några pass över två timmar hittills i vinter. 122 (63 %) landade snittpulsen på, lagom det tycker jag när man kör ett pass på tre timmar. 

På kvällen var jag ute igen men annan som sällskap, det blev klassiskt med Carina. Det hade frusit på lite så gick lite lättare att åka på kvällen än på förmiddagen. Nästan 19 kilometer på 1:40 timmar blev det och en snittpuls på 104 (55 %) och närmare sex mil längdskidåkning denna söndag som få väl sammanfattas som en bra avslutning på veckan. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *