Invigning Litsbacken + skidor på tvären

”Äntligen” hade man skrivit i backen (synd dock dåligt på bilden).

Inledde denna lördag med att åka till Lit tillsammans med sambon och vara på invigningen av Litsbacken som glädjande har öppnat igen. Som ledamot i Kultur och fritidsnämnden så var det givet att få vara med på återöppnandet igen och kul att så många var och åkte i backen. Själv så nöjer jag mig att åka på längden och det var elva år sedan jag åkte alpint senast. 

Väl tillbaka till Östersund så åkte jag till skidstadion och anslöt till min bror som hade åkte bra länge innan jag kom. Vi åkte skejt och på 48 minuter blev det 11,6 kilometer och en snittpuls på 119 (61 %), lagom första pass för dagen. På kvällen lämnade jag av min bror på skidstadion och hämtade sedan Carina innan vi körde ett lugnt pass klassiskt med tio inlagda impulser. Vi var ute i 1:45 timmar och 18,4 kilometer i nysnön, 107 (55 %) i snittpuls. På stadion denna kväll var det 2x bröderna Andersson, två av världens bästa synskadade skidåkare och en som blivit två i Vasaloppet några gånger, så många fler var det inte. Lämnade sen Carina och hämtade upp sambon i stan och sen hämtade storebror på stadion och sen hem, kände mi som en förälder som curlade idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *