Vilodag

Har testat det där med vila, ganska skönt faktiskt. Har varit tröttare än döden……….hur det nu känns? Men bra sliten idag, inte konstigt efter den senaste tidens träning. Kommer träna på till på söndag/måndag, innan det blir en lugn återhämtningsvecka, där jag visserligen ska tävla en gång på rullskidor. (Lindenarullen). Har tränat lite drygt elva timmar hittills denna veckan. Viktigt med vilan så kroppen kan återhämta sig till kommande träningar. Kan ju inte göra som Volkswagens och programmera om, så som man själv vill, funkar inte riktigt så för en elittränade kropp.

Jag var tydligen så snabb så fotografen hann inte plåta segraren i Rull- dackemaran. Kan ju lova att jag inte åkte med två par stavar men förra året glömde jag mina reservstavar, så man ville ju inte göra om det i år igen. Men kan lova att nummervästen i storlek S dam, satt tajt även på mig.

Jag var tydligen så snabb, så att fotografen inte hann plåta segraren i Rull- dackemaran. Kan ju lova att jag inte åkte med två par stavar, men förra året glömde jag mina reservstavar, så man ville ju inte göra om det i år igen. Men kan lova att nummervästen i dam storlek S, satt tajt även på mig. Foto: AnnaTar Foto

4x triac 2,0 . Foto: AnnaTar Foto.

4x triac 2,0 . Foto: AnnaTar Foto.

 

2 tankar kring ”Vilodag

  1. AnnaTar Foto

    Ja det var illa av fotografen 🙂
    Hon hade fullt sjå att hålla sig på benen i vinddraget när du kom på upploppet 😉
    Däremot har jag nya bilder från Ring Knutstorp i helgen. Hör av dig om du är intresserad.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *