Cykling, löpning, styrketräning……

Har blivit massa träning idag. Började dock dagen med att vakna ur en dröm som bestod av att jag befann mig i Gällivare och såg på ishockey av någon konstig anledning. Har aldrig varit där i verkligheten men ska ditt i april månad och köra SM- femmilen, ett riktigt skidlopp där det inte räcker att man är ett stakmonster direkt. Kommer även att åka och satsa på Bruksvallspremiären i slutet av November och SM i Piteå i slutet av januari. Så väldigt utspridd med mina huvudmål i vinter. Sen ska jag ju åka det där loppet mellan Sälen och Mora också.

Nåväl, har ju tränat lite idag, började med landsvägscykeln till Saxtorpsrondellen via Kävlinge och samma väg hem. En del vind men inte så farligt att det störde. Körde 51 kilometer och snittade 31,8 km/h. Byte sedan om och sprang till jobbet. Tyckte det kändes tungt och jobbigt med att springa i ryggsäck men hade en då ett tempo på 4:35 min/km, dock går det mer nerför än uppför på vägen till jobbet. Efter jobbet blev det uppvärmning i form av löpning till gymmet. Mötte där Maria och vi körde ett gemensamt styrkepass, alltid roligare att träna tillsammans än själv i ett gym, tycker jag. Vi körde Chins 3×6, rodd med stång 3x 10 40-45 kg, djupa knäböj 3x 10 45-50 kg. Körde bänkpress där jag körde i stege 8-6-4-2 rep och hade 45 – 50 – 60 – 65 kg på stången. 65 kg är faktiskt rekord för mig, det är nog bra när man inte väger så mycket mer än så själv. Mitt tidigare rekord var 63 kg och det var när jag var 16 år och gick på gymnasiet och då vägde jag inte mer än just 63 kg. Så i förhållande till min egen kroppsvikt, är det inte riktigt rekord. Maria och jag avlutade med 500 meter Skierg, vet inte exakt vad jag hade för tid men någonstans mellan 1:38 – 1:40 min/500 meter på motstånd åtta. Trött blev man i alla fall!

Maria blev lite trött, så även undertecknad själv, den är jobbigt den där maskinen, trots den ser ganska snäll och vek ut. Kanske Maria är nästa stora spanska skidstjärna?

Maria blev lite trött, så även undertecknad själv, den är jobbigt den där maskinen, trots den ser ganska snäll och vek ut. Kanske Maria blir nästa stora spanska skidstjärna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *