Ute och glider lite

Det dröjer länge innan det går att spela golf på Östersunds- Frösö Golfklubb men skidor går alldeles utmärkt att utföra i det vackra vädret. Foto: Tore Wedin

Ännu en underbar dag att åka skidor denna skärtorsdag. Jag hade ärende till golfbanan på ön så jag tog tillfället i akt att åka en sväng på golfbanan och lite där omkring bl.a. blev det en kort tur på Storsjön. Blev klassiskt i nästan en och en halv timme i lugnt tempo med en snittpuls på 109 (56 %).

På eftermiddagen åkte jag på ÖSK och ut på de längre slingorna, var även här fina och relativt snabba förhållanden. Jag åkte i två timmar och hann 35 kilometer på mina skejtlagg, snittpulsen landade på stabila 128 (66 %). Jag fortsätter nog träna på såhär ett tag då jag tycker det är kul och att jag njuter av det, kanske det bli någon tävling till innan säsongen är över.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *