Bilder från SM- veckan

Ut på sista varvet på 15 km loppet.

Idag har jag återigen åkt lite längdskidor, första passet sen SM- femmilen och det blev två timmar lugn klassiskt i lika vackert väder som i måndagens lopp och faktiskt samma skidor då som idag var klart lägre intensitet. Glömde dock pulsbandet men det gick lugnt och fint och man kunde njuta av vädret. Annars bjuder jag på en rad olika bilder från SM- veckan i Skellefteå.

Bilder som Adam Ekstedt skickade till mig

Starten.

Målgång.

Slänglopp.

Den topptrion!

Bilder som min kusin Elin Kellersson tagit.

Jag före Rasmus Blom som jag hade pkt ikapp med 30 sekunder.

Bilder som min mor tog.

Efter 800 meter hade man fortfarande driv i åkningen, bild från femmilen.

Här hade jag nyss fallit och tagit mig upp totalväggad och trodde knappt jag skulle ta mig i mål med drygt 500 meter kvar.

Målgång femmilen.

Mina götalandskollegor Viktor Axelsson och Carl Olander.

Allt annat än en segerintervju.

Stefan Holmbom vallade mina skidor med framgång under SM- veckan, stort tack!

 

 

En tanke kring ”Bilder från SM- veckan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *