Två timmars löpning

St: Hans backar.

St: Hans backar.

Började arbetsveckan med två timmars löpning i det vackra vädret, efter flera dagar blåst och grått väder var det soligt och fint idag. Dessutom låg temperaturen på sex grader, håller ju nästan på att bli vintertemperaturer här i Skåne nu. Dagens löprunda gick på 90 % på gräs och det vore lokalt vara en klass tre varning för högt vattenstånd. Gick inte fort men blöt och skitigt blev man. Första timmen sprang jag vid/kring Klosterängshöjden och Lundagårdsområdestråken som jag tror det heter. Sista timmen sprang jag i kuperingen omkring St:Hans backar. Känslan var god och man njut att lunka runt idag. Detta löppass blir nog veckans enda men har fått till två halvmaror på en vecka plus att detta pass var det tredje längsta i år. Nu blir det lite sömn innan jag ska köra ett rullskidpass med klubben.

  • Tid: 2:01:23 h
  • Distans: 21,3 km
  • Tempo: 5:41 min/km
  • Höjdmeter: 440 m
  • Snittpuls: 128 (66%)
  • Maxpuls: 154 (79%)
Där borta bo jag i en av de vita lägenheterna där jag bor kvar året ut. Sen blir jag hemlös, men det löser sig väl.

Där borta bo jag i en av de vita lägenheterna där jag bor kvar året ut. Sen blir jag hemlös, men det löser sig väl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *