Blåsigt värre

Har testat att träna i det vackra vädret idag igen. Har blåst minst 12 m/s i fyra dagar i sträck nu, och idag var det inget undantag. Efter att tittat på dagens stafetter från Lillehammer fick jag motivation att ge mig ut i alla fall. Skate stod på programmet och känslan var faktiskt bra, trots det inte gick speciellt fort. Åkte till S.Sandby och tillbaks via Hardebergaspåret, bästa rundan för att få lite lä ibland. Stort plus till Lund stad som faktiskt hade sopat en del cykelvägar. Gick lätt att åka då men annars lite svårt där som inte var sopat med alla nerblåsta kvistar och dylikt. Fick annars se upp för småbarn och äldre medelåldersmän med cykelhjälm och reflexväst på men ett tips är att titta på vägen när man cyklar och inte på styret, så man slipper vissla och tjoa som om man vore galen. Men allt gick bra men fick även idag smaka på lite regnskurar från sidan. Dock hade jag väldigt ont i magen under passet men hade bra med energi under hela passet. Kanske var för mätt eller nåt. Hann åka 24 km på 1:22 h vilket gav en snitthastighet på 17,4 km/h på mina Marwe 6:or.

Blev ett styrkepass nu ikväll med Maria också. Det är vi hårdingar som tränar två pass om dagen här i staden. Dessutom var hon inte allt för besviken över träningsvärken hon fick efter fredagens magövningar. Detta körde vi ikväll:

  • 3×10 raka ben (mage)
  • Utfallssteg med skivstång, 3×10, 40 kg
  • Rodd med skivstång, 3×10, 45 kg
  • Hantelpress, 3×15, 17,5 kg+17,5 kg
  • Tricepsdrag i maskin, 3×10, 50 kg

Fungerade bra men var bra trångt i gymmet idag, så Hantelpressen fick jag ta lite lättare vikter men fler rep istället. Vi avslutade med lite smidighetsövningar. Blev totalt 19 timmars träning denna veckan, då tre pass styrka inräknade. Nästa vecka blir det lika många pass men fler och mer kondition, jag ska nämligen till Bruksvallarna igen, woho!

Fin man var efter gympasset, ser ut som en våldsdåre men skyddade mig bara från vädret

Fin man var efter gympasset, ser ut som en våldsdåre men skyddade mig bara från vädret

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *