Testrace Hällberget imorgon

Backlopp löpning imorgon. Är bra uppför, här en bild från St: Hans Extreme förra året i Lund.
Tog täten tidigt i loppet förre den slutliga vinnaren Henrik Orre som bl.a. vann Trelleborgsloppet (10 km) på 32:22 min.

Ska påminna om alla som är sugna att springa ett testrace imorgon. Utanför Kaxås bjuds det på ett testrace uppför, 3 kilometer och 250 höjdmeter uppför i terrängskorna. Klockan tio går starten imorgon och det är egen tidtagning som gäller och det utlovas garanterat mjölksyrefest. Kanske t.o.m. kan utlovas att det finns ett och annat bär att plocka, därför ska jag ditt. Noterbart är att det inte är loppet som går i maj månad som avgörs utan ett träningsrace. Det är jag och Mattias Bångman som ska springa än så länge men vi hoppas på fler förstås. Alla är inte iväg och har åkt Alliansloppet idag, såg flera skidskyttar/längdskidåkare på gymmet idag så det finns en hel drös som borde kunna vara med imorgon. Hoppas vi ses där!

Film från årets Hällrace, visst ser det häftigt ut!

Annars idag? Blev tidig uppstigning för att köra ett tidigt stakintervallpass med Zebastian. Var tämligen folktomt uppe på rullskidbanan idag. Var lite segt idag, rullade inte direkt snabbt heller när temperaturen ligger på åtta grader. Åkte sedan vidare till Krokom där jag var med på Krokomsdagen tillsammans med Centerpartiet. Trevligt att träffa nytt och gammalt folk, känner att det är nyttigt för mig att träffa folk, är lite ensamt i min ungkarlslägenhet. Efter det så åkte jag förbi Rödön och plockade jordgubbar för 4:e gången i sommar, som nu är på sluttampen av säsongen. Åkte sedan hem och såg slutet av dagens etapp av Vueltan innan jag sprang (bokstavligt) vidare till gymmet. Väl där hade jag en bra känsla i kroppen idag, blev bl.a. chins med helt raka ben 3×4 och bänkpress 1×8 på 60 kg och 2×4 på 65 kg. Det tar sig för en klen man som jag. Klen är jag dock inte i uppförslöpning, ses imorgon (förhoppningsvis).

PS: om någon undrar hur jag tog mig hem från gymmet kan jag säga att jag sprang hem med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *