Test av skidor + intervaller

Vallade upp tre par skejtskidor för dels testa dem och dels för köra intervaller. Blir förmodligen liknande väder i Piteå nästa vecka som det var idag i Östersund. Körde först tre likadana varv och intervaller på 2,25 kilometer och 74 höjdmeter, detta för testa var och ett av paren. Det gick fint, var jobbigt men kontrollerat. Sedan körde jag två block på omkring sju minuter där jag varierade intervalltiden på mellan 25-35 sekunder ungefär. Kändes faktiskt helt okej. Hade generellt ingen toppenkänsla men det här var faktiskt årets första hårda intervallpass på skejt, tre tidigare skejtintervallpass har varit i tröskelintensitet. Siffror:

  • 5:46 min – 23,4 km/h snittfart – 168 (87%) snittpuls
  • 5:46 min – 23,4 km/h snittfart – 171 (88%) snittpuls
  • 5:52 min – 23,2 km/h snittfart – 170 (88%) snittpuls

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *