SM- veckan nästa vecka

Sist jag var med i SM- veckan var 2019 i Sundsvall, här från SM- stafetten 3×10 km med Ski Team Skåne . Foto: Viktor Asking

Sist jag var med i SM- veckan var 2019 i Sundsvall, här från SM- stafetten 3×10 km med Ski Team Skåne . Foto: Viktor Asking

Nästa vecka åker jag till Piteå och ska vara med i SM i längdskidor, vilket är en av många idrotter under vinterns SM- vecka. Jag åker 15 kilometer klassiskt (stakning) och 30 kilometer skejt masstart. Sen har jag annat för mig den veckan. Har ännu varit frisk och tränat regelbundet under en lång tid men har kompromissat mycket med träningen och inte tränat just det jag borde träna för vara som bäst förberedd. Som t.ex. hårda tuffa kuperade pass på skidstadion. Men tror nog det kan gå bra ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *