Styrketräning

Började denna månad med ett styrkepass efter jobbet. Sprang ditt och hem, en tur och retur som vara mellan 16-18 minuter toalt. Tränade kanske inte helt oväntat med Maria och vi plöjde igenom detta fina pass:

  • Knäböj, 3×6 70 kg
  • Magchrunches, 3×10 100 kg
  • Vadpress, 3×6 70 kg
  • Bänkpress, 3×6 60 kg
  • Mage med raka ben, 3×12
  • Tricepsdrag i maskin, 3×6 59 kg

Förvånadsvärt bra känsla, få inte riktigt till tekniken i benböj så jag vågade inte köra tyngre, kändes ganska lätt annars. Bänkpressen kändes oväntat bra och armbågen har jag inga problem med alls just nu. Höger armen har dock lite ”signalfel”, precis som hela svenska järnvägsnätet. Men det är ingen fara med mig, värre för svensk järnväg skulle jag tro. Blev inget förmiddagspass då jag jag sov över i Göteborg hos Max och Malin. Finns några fina diagonalbackar i den staden, dock så är det lika svårt att parkera vettigt i Göteborg som att få ett nordkoriansk visum. Malin klarade Tjejvasan i lördags trots lite snöträning, det var bra gjort. Nästan alltid lika trevligt att prata om Vasaloppet och träning. Men visst det kan bli lite väl mycket Vasaloppssnack nu när loppet närmar sig med stormsteg när jag jobbar i butiken.

Kallar denna övningen Tricepsdrag i maskin. Ser kanske inte vackert ut men klart vackrare än många andra som försöker sig på att dra i SkiErg:en.

Kallar denna övningen Tricepsdrag i maskin. Ser kanske inte vackert ut men klart vackrare än många andra som försöker sig på att dra i SkiErg:en. Dagens outfit hämtade jag bokstavligt talat lite här och var då jag inte alls hade packat för att genomföra gymaktviteter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *