Styrka på gym

Axelpress

Måndag och ny vecka, blev styrketräning mitt på dagen mellan jobb. Det blev också dagens enda pass, skönt det då jag känner mig sliten, en känsla som jag numera med min lindriga träningsmängd sällan få uppleva. Dessutom ska jag börja sätta plant imorgon så lagom med ett pass idag.

Jag började som vanligt med lite övningar för komma igång lite, få till lite kroppskontroll och så vidare. Sedan betade jag av detta:

  • 3×15 magchrunches @ 180 kg
  • 3×6 tricepsdrag @ 165 kg
  • 3×6 bänkpress @ 60 kg
  • 3×6 enbenspress i maskin @ 120 kg
  • 3×5 chins @ 10 kg
  • 3×8 vadpress @ 70 kg
  • 3×6 axelpress @ 40 kg

Bra pass och bra känsla, orkade inte riktigt när jag körde chins så fick duga med 3×5 istället 3×6 som var tanken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *