Solskenstur med Vasa- Konrad

Solskens- Konrad

Onsdag och träningsdag för min del, mer eller mindre heltidsidrottare idag med kan man säga. Började med att åka lite klassiskt i drygt två timmar med Konrad Myhr som var lite ”Vasabakis” efter 70:e placering i Vasaloppet i söndags, inte illa som ung debutant det. Idag var det däremot en trevlig lugn tur i solen men kyligt. Ganska flack åkning där snittpulsen landade på 128 (66 %) och snittfarten var drygt 16 km/h, var ganska seg idag men som sagt trevligt med sällskap av Konrad. 

På kvällen var jag med på Team Nordic Trails träning här i Östersund, är annars ledare själv där men idag var jag med som aktiv och visste att det skulle bli mycket styrka och lite mindre ren löpning så jag tyckte jag fick ett bra pass. totalt blev det ungefär drygt 20 minuter styrka och kondition så det lär kännas imorgon. Var annars tunga och ovana ben när jag sen var hemma efter 1:40 timmar. 

Efter nästan fyra timmars träning idag så gick vi till stan och tittade på invigningen av skidskytte- VM när jag samtidigt hade telefonmöte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *