Solskenstur med sällskap

DCIM\100GOPRO\GOPR0221.JPG

Det finns egentligen igen motivation att träna för närvarande då alla skidlopp har ställts in och man vet inte heller när det kan tävlas i löpning, vilket jag annars ser fram emot under sommarhalvåret. 

Nåväl, idag lyckades det ändå bli en tre timmar lång tur o solskenet, fina förhållanden på stadion och trevligt sällskap. Jag kom samtidigt till stadion med Sternarna (IK Stern) Carl Olander och Andreas Viker så vi åkte ihop idag och fick även sällskap av lite andra löst folk som var ute och finåkte. Det var utan tvekan D-vitaminen och sällskapet som gjorde att man orkade motivera sig runt idag. Jag har absolut ingen plan med träningen framöver, troligtvis kommer jag träna på nu under resterande del av mars och april, då jag har redan frigjort mycket tid och ha få jobbdagar så är det likabra. Har ändå inte så värst mycket att göra så det kan vara klokt att träna på med en hel del träning men samtidigt inte träna så värst hårt. Att njuta helt enkelt. 

Lite fakta från dagens pass var att snittpulsen landade å 114 (58 %), kom närmare 44 kilometer, 940 höjdmeter. Annars diskuterade vi saker högt som lågt och hade lösningar på ett och annat. Bara det sociala i dessa tider är så välkommet, då är det värt att dra sig ut i spåret och åka.

Annars har jag tagit det lugnt, handlat lite (ej hamstrat) städat bilen, varit på återvinningen, bakat bröd och allmänt tagit det lugnt. Hade en tanke att träna en gång till idag men det sket jag i, bäst så kanske i dessa tider. 

Följer förstås utvecklingen med Covid19, för egen del känns det ganska lugnt men det är värre för andra som är mer utsatta. Hoppas alla är försiktiga därute så ska det nog gå över, men frågan är när. Börsen går ju som den går men är ganska lyckligt lottad då jag inte ha så mycket just där utan har sparat en längre tid för att just handla på börsen vid senare tillfälle och det är väl dags att investera lite så småningom. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *