Snöpremiär och dubbla pass

Roligare än så här blir det inte förnärvarande på ÖSK.

Hej hopp, idag har man haft snöpremiär, det vill säga dammat av längdskidorna. Jag upptäckte att jag hade glömt lägga paraffin på två av tre träningspar, en klassiker. Tur då att det var just träningspar och inga skidor jag tävlar på. 125 (65 %) hade jag i snittpuls på de 16 kilometerna jag hann med på en dryg timmes stakning. För att vara ärlig så kändes det jobbigare än vad pulsen skvallrade om när jag stakade de 278 höjdmeterna men nu är man igång med snöträningen så det är kul även om man lätt kan lessna på de ungefärliga två kilometerna som är åkbara för närvarande. 

Tidigare på dagen var jag ute och sprang 1,5 timmar tillsammans med synskadade Carina som jag kommer samarbeta med under denna vintern, mer hur, var och när ska jag försöka förklara framöver. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *