SM- stafetterna 2021 i Kalix

Jag och Adam Ekstedt i Kalix 2015. Foto: Håkan Huselius

Glädjande besked som jag fick höra om idag att SM- stafetterna (Teamsprint och 3×10 km) ska gå i Kalix i april. Få väl hoppas på fjällturister med flera håller sig borta från fester och annan onödig trängsel samt att vaccinationen börjat på allvar. Om så är fallet kan det nog bli SM, och förhoppningsvis SM- tävlingarna i Borås 9-11 februari. Ena SM- stafetten flyttas från just Borås till Kalix, så två stafetter och en femmil i Kalix i april, kan bli skoj. Sist jag var i Kalix så var det 2015 då SM- femmilen och SM i sprintstafett avgjordes. Jag och Adam Ekstedt körde stafetten ihop och vi hade med coach Håkan Huselius. Minst annars om skräckbanan vi åkte på, över 1800 höjdmeter och isigt. Fem fall blev det och jag slutade tredje sist. Dessutom gjorde det isiga underlaget att jag körde sönder belaget på mina skidor. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *