Cyklat lite inomhus

Stirrade in i byrån i en timme, haft roligare pass. Dock lyssnade jag på podd, blev senaste avsnittet av Sporthuset, passande nog.

Tränade lite igen efter tio dagars uppehåll. Muskelbristningen kändes inget och har egentligen inte gjort det heller de senaste dagarna men att börja åka skidor nu är bara dumt. Dammade bokstavligt talat av trainern och satte ihop cykeln med denne. Byte däck igår till ett mer slittåligt. Tror inte jag har cyklat på trainern alls sen jag skaffade min Izalco max från Focus sensommaren 2015. Men kan ha fel.

Upplägget var enkel idag, cykla i en timme lugnt. Hade ändå 137 (71 %) i snittpuls men märkte att pulsen steg successivt under passets gång, troligtvis för långvarig frånvaro av kondition den senaste tiden. Upplevde ändå att jag höll samma intensitet och även kadensen som jag gissade på att den låg kring 90 v/min.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *