Skidor med familjen

Mor och dotter

Idag så gav jag, mor och Lova ut på en kort tur i Brunflo. Hade inte klagat om det hade kommit någon mer centimeter snö. Gick helt okej att åka på skejtbädden då det saknades spår. 20 minuter lugn stakning med vagn blev det. 

På eftermiddagen när jag hade lämnat av min mor på flygplatsen så drog jag och Lova till skidstadion i Östersund. Fina förhållanden återigen och jag skejtade runt i lugn takt (121 i snittpuls) och Lova sov en hel del. Hon blev lite ledsen i slutet så valde att åka i 1:41 timmar istället för planerade två timmar. Kanske inte konstigt, inte så roligt att först sitta fast länge, först i bil och sen i vagn. I övrigt gick det fint och tyckte det var ovanligt folktomt på stadion men förstås, folk ska väl trängas i affärer och hetsköpa julklappar och gå på Systemet så det blir en orolig jul för en del och ökad smittspridning. Jag håller mig ute i skidspåren. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *