Skåne DM nästa helg

DM på Ring Knutstorp för två år sedan, sist jag vann DM. Vann efter att kört solo under de 20 kilometerna med en snitthastighet på 27 km/h på 2:or. Blir samma rullskidor på söndag. Foto: Annatarfoto

Nästa söndag kommer jag åka DM i rullskidor nere i Skåne, ska bli skoj. Det är ett backrace (finns fina stigningar i Skåne med) som går på klassiska rullskidor. Ryktet säger att det finns många som blivit bra där nere så jag tänkte försöka vinna DM så de inte börja få storhetsvansinne. Är väl något man ska lyckas med, är trots allt skidåkare till yrket och då ska man nog kunna prestera utefter dessa premisser. Dock är det dåligt med anmälningar hittills, eftersom danska mästerskapen kan locka en bra bit över 100 deltagare så hoppas jag att ett skånskt mästerskap inte ska vara sämre. Bara att gå in och anmäla sig här. Få se men kul ska det vara att komma ner till Skåne för några dagar, träffar familj och vänner. Blev tidigare i veckan morbror till ytterligare en flicka, så det ska bli spännande att träffa tillökningen i familjen.

För att kunna vinna på söndag så behöver man ju träna och det är något som jag har gjort idag (igen). Som jag nämnde igår blev det ett skejtintervallpass med Zebastian, bra fart men trött kropp. Räckte med ett pass idag, har haft en bra träningsvecka. Har vila och massage på programmet imorgon, så jag tror det blir en riktigt bra vilodag. Vi hörs.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *