Promenad och massage

Inget vidare väder idag heller.

Som sagt blev det vilodag denna måndag. Känner mig trots allt inte alltför sliten efter förra veckans träning. Jag var bra sliten stundtals under förra veckan men helgens lite lugnare träning har väl gjort att jag idag känner mig ganska fräsch i kroppen. Och inte sämre var det att jag fick helkroppmassage idag, bra och välbehövligt det. Gick till och från massagen så det blev en promenad på cirka fem kilometer i höstrusket. Har annars varit skönt att hålla sig inomhus. De inomhussysslorna jag har tillbringat denna dag har varit att studera och lära mig bokföring i alla dess former. Jag har också hunnit med att göra en tacopaj som var gudomligt god. Sammanfattningsvis har det varit en bra vilodag och bra start på veckan.

Någon som sknar sin cykel? Finns en i Storsjön i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *