Sista dagen på hemmalägret

Linda hjälper Zebastian med tekniken, han till höger har 18 % i fett på kroppen och han i mitten är en okänd man som pillar med vapen. Foto: Patrik Modin

Då var det söndag och sista lägerdagen avklarad tillsammans med Parasportsgänget. Det blev 2,5 timmar skejt med fokus på olika teknik- och styrkeövningar. På eftermiddagen när lägret hade avslutas och söndagens golfträning var över, så var det dags för mig att ge mig ut på ett kortare pass på knappt en timme. Blev lugn löpning där jag la till en del olika spänsthopp och avslutade med snabba korta sprintar. Detta ska jag göra regelbundet varje vecka är det tänkt, över tre veckor sedan sist men känslan var oväntat bra och jag hade t.o.m. förbättrat mig sen sist. Trots veckans träningsmängd så hade jag ben/fötter bättre än vad än vad den franske målvakten Hugo Lloris hade i fredagskväll i den 93:e minuten.

Med styrketräning inräknat mäktade jag med närmare 25 timmars och 30 mils träning denna vecka, troligtvis ganska idiotiskt efter man varit stillasittande i en och en halv vecka p.g.a. Rosfeber till följd av en tio dagar lång antibiotikakur. Lägg då till ett VO2- max test och ytterligare ett tufft intervallpass (4×2 min maxstak) så blev det två A3+ pass. Har vilodag imorgon och hoppas kroppen kan återhämta sig så man slipper några bakslag. Är trots allt roligt att träna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *