Vila och TV-reportage

VM- sprinten i Finsterau, där vi vann guld. Bild från Prologen tror jag. Foto: Patrik Modin

Började denna vecka med att ha en vilodag, skönt. Ni ska inte tro jag fick någon sovmorgon idag heller, har fortfarande hantverkare på taket så det är nästan aldrig en lugn stund efter kl: 7. Jaja, fick i alla fall över åtta timmars sömn i natt, något som jag inte fått på nästan två veckor. Har av okänd anledning haft svårt att sova på senaste tiden, visserligen blir det inte helt mörkt ute på nätterna. Så var det förra sommaren med och det funkade faktiskt ganska bra då. Borde inte skylla på de ljusa nätterna.

Har hur som helst varit en lugn dag, där jag fick gjort en hel del småsaker. Städat, tvättat, skurat golv med mera har det blivit idag, dessutom slog jag till med en dag med fasta (24 timmar), vilket fungerade helt okej denna dag.

På nationaldagen sändes det ett reportage på Sportnytt som handlade om vår resa mot Paralympics nästa vinter. Jag själv pratade i cirka tio sekunder i inslaget som börjar 9:30 in i sändningen. Något inslag tidigare så var en annan jämnårig Ystadprofil med, nämligen fotbollslandslagsmålvakten Hilda Carlén. Inte varje dag två Sydöst skåningar få vara med i det nationella Sportnytt i en och samma sändning, fast i helt olika idrotter. Annars syntes jag till lite när vi var på ett gym. Oklart varför jag hade linne på mig, för det är något jag aldrig bruka ha när jag är i gym. Kan väl säga att jag bara var kläd i träningskläder och tränade faktiskt inget under reportaget, bara så ni vet.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *