Sista dag på jobb, tränat, tvättat bilen

14012344_10153568753951707_44001798_o

Idag gjorde jag min sista jobb på golfbanan som gästarbetare, som bilden ovan visar så har man haft helt OK utsikt på den arbetsplatsen. Har även hunnit med att träna idag och efter träningen tvättade jag bilen, så nu är den vacker igen.

Träningen då? Ju, det blev ett lugnt längre pass på 3:40 timmar, fördelat på skate (2:35 h) och löpning (1:05 h). Totalt blev det 900 höjdmeter. Körde med viktväst fem kilo, kändes bra. Något som inte kändes lika bra var att man gjorde ”sälen” idag, inget som man rekommendera på rullskidor. Den där asfalten är hård, men tack vare viktvästen på så klarade jag mig ganska bra. Var egentligen bara ett knä som man fick ont i, hann t.o.m. se hur knäskålen såg ut innan det började sippra ut blod till förbanndelse. Inget allvarlig så men knäet kommer vara ställt några dagar nu. Sen gick remmen till klockan också sönder, men det går att laga. Anledningen till fallen var att jag helt enkelt halkade till på den våta asfalten. På det imorgon igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *