Säsongens sista tävling

Sol i Orsa Grönklitt, dock blåsigt och fyra plusgrader.

Då har man hunnit med att både testa lite skidor och provåka banan som ska köras både imorgon lördag och på söndag. Banan (varvet) vi ska åka är knapp fem kilometer lång och går som förra året men lite annorlunda ner till stadion än förut. Imorgon är det skejt och tre varv som gäller när första loppet av Grönklittsjakten ska avgöras. Känslan i kroppen på eftermiddagen var lite seg, jag var trött och hungrig efter den fyra timmar långa resan jag hade och då hade jag stakat ett pass med Zebastian på morgonen. Jag försökte på mig några drag för att väcka kroppen något, men det ska hur som helst blir roligt att tävla och samtidigt avsluta säsongen.

Lördagens startlista 

Man har lite skidor att testa, lättare att man bara har ett par.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *