Rullskidor – styrka – rullskidor

Träffade på Mattias Bångman när man var klar med dagens sista pass. Han åker givetvis på rullskidor från Huselius Skidsport som vackert syns på bilden. Är Elpex team 610 – skidan förresten, den bästa klassiska rullskidan enligt mig.

Började denna veckan att ge mig ut i ösregn och åtta grader. Lite hårdare tempo än vanlig distans blev det tillsammans med Zebastian. Elpex 3:or var det man hade under pjäxorna. Efter man knappt hunnit torka sig var det dags för lite gymträning. Kort och intensivt blev det i gymmet.

På eftermiddagen var det dags igen att åka lite rullskidor på ÖSK (rullskidbanan), denna gång var det skejt Marwe 6:or. Samma sällskap som tidigare idag men vi fick även lite sällskap av Erik Strindlund en stund. Två timmar blev det med blytunga ben, hade nästan behövt åka på lättare rull. Nu hade rullskidbanan torkat upp och det gick klart snabbare än tidigare på dagen men det var tungt ändå. Ska bli skönt med vilodag imorgon, då det är Sveriges nationaldag. Det är Danmarks nationaldag idag, det för man ju inte glömma när man kommer från ett landskap som har varit mer danskt än svenskt genom historien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *