Rullskidor och styrka

image

Idag blev det två timmar klassiskt på förmiddagen och styrka på eftermiddag. Snurrade runt på den fina rullskidbanan i Östersund i det fina vädret. Körde en hel del utan stavar och lite impulser. Sedan lunch och eftermiddagsvila som idag fick bli en liten tupplur utomhus i solen.

Styrketräning stod på programmet och dagens övningar hämtades från styrkepasset när man var i Ö-vik förra veckan. Mycket balans och koordination inlagt i styrkan. Bilder och övningar från detta program kommer vid ett senare tillfälle.

Åkte sedan upp till rullskidbanan och körde i en kvart på tävlingshjul skate. Ville få lite känsla inför nästa rullskidtävling som blir SM i Norrköping om 3,5 veckor. Hade en liten plan att åka stakloppet i Orsa på lördag men så blir nog inte fallet ändå. Fullt fokus på SM. Känslan på tävlingsskidorna var över förväntan hade en bra känsla. För skoj skull så startade jag klockan när jag körde en runda som gick från stadion uppför (20 höjdmeter) och sen ner igen till den platta station. Åkte på som vanligt man snittade ändå 28 km/h på den rundan. Lite förvånade att det gick så fort och lätt, men bra inför SM i alla fall. Kul när det går snabbt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *