Nytt pass och ny mobil

image

Har idag hämtat mitt nya pass och även en ny mobil, fint det. Är faktiskt riktigt nöjd med min bild på passet, jag brukar kunna bli väldigt dålig på bild annars. Finns kanske hopp om att få en tjej trots allt innan jag blir gammal, optimist är man ju. Passade även på att hämta ut min nya mobil, en iPhone 6 S. Man skulle visst få en ny sådan efter man varit modern (haft iPhone) i snart två år. Innan dess hade jag en sådan omodern med knappar  och inget 3G, det var tider det. Tyvärr få jag vänta på det nys sim-kortet innan jag kan använda den. Få hoppas det flyter på och att det möjlighet kan simma över hit (skratt).

Har hunnit med träning också. Två timmar stakning på 3:or och 500 höjdmeter. Hade sedan en plan att springa lite och köra styrketräning. Planen var god men hoppade över löpningen och körde ett riktigt kort men hårt styrkepass med fokus på enbart mage. Lite TRX- band först och sedan Auklandstyrka (55/5)   . Var riktigt kort och hårt pass, lär kännas imorgon skulle jag tro. Annars har jag fin träningsvärk i benen sen förra styrkepasset.

Förutom nya prylar och träning har jag städat lägenheten och tvättat kläder. Har också skaffat gymkort, bra det. Avslutade denna dag med en timmes lång kvällspromenad i det fina vädret. Ännu en bra dag idag!

 

2 tankar kring ”Nytt pass och ny mobil

  1. Maria

    Betyder det att snart kommer vi se jätte fina bilder? 😉 Skönt att höra att du överlever där uppe!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *