Rugg(it)

Så här såg min bil ut i morse, ironiskt nog ser man bara mitt namn samt Ystad Målarna på bilen, d.v.s. ägaren av det företaget och jag var det som skulle ut och åka i denna bilen idag, efter en rejäl borstning så snön på bilen kunde försvinna. De har (nyheterna) ständigt pratat om detta snöoväder men jag kan lugnt meddela att det är inget mot en rejäl snökanon från Hönöbukten kommer ner en halvmeter snö horisontellt över Österlen, vilket menas med att vägarna hinner blåsa igen trots man ligger bakom en snöröjare, det kallar jag snöoväder. På tal om snökanon så är det väl denna typ av snökanon man kan hoppas på i Skåne om man ska få snö och kunna åka skidor. 

Säsongspremiär med ruggskidorna idag, passande då det varken var pistat samt att det föll en massa snö och var runt noll grader, det är fint det. Jag och Rickard åkte iväg tidigt men det var ungefär som att åka i Skåne, spåra själv i en fart som skulle få en snigel känna sig snabb, 1:20 timmar i lugnt tempo blev det hur som helst, det räcker som en dag som denna på skidorna.

Efter lunch så lämnade jag Rickard på flygplatsen och hann vila en del innan jag sprang halkade mig fram i ett försiktigt lugnt tempo till och från gymmet, väldigt isigt men mina Spikecross från Salomon greppar fint när det är isigt. Sprang samtidigt med Wilja Labs ryggsäck The eXplorer, funkade lika bra som alltid. På gymmet körde jag igenom det gamla vanliga men testade på att köra enbenspress på 200 kg, blev inga 3×8 där inte men det tar sig med styrkan tycker jag. Bänkpress körde jag tre set som vanligt men idag klarade jag 1×5 70 kilo, 1×3 75 kilo och 2×77,5 kilo, blev skakiga och trötta armar vill jag lovar.

Denna dag återstår bara att hämtar min storebror som ska vara här över helgen och tränar med mig. Kul att ha sällskap hela den här veckan, är väldigt sällsynt att det är andra i min lägenhet än mig själv. Tillslut undrar jag om någon är villig och sugen på att köra ett testrace med mig imorgon på morgonen, trist att köra själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *