Punktformsinlägg

Jag har en headcover som är en älg som skyddar min spoon, det är han som har hängande öron, är nog för att han är deprimerad tror jag.

Har inte så mycket att komma med idag, så jag bjuder på några grejer i punktform istället.

  • Det  var fem kyliga grader när jag lämnade golfbanan efter kvällens golfträning. Flyttade upp på dagen ett år sen till Frösön och då var det 27 grader, alltså en svindlande skillnad på 22 grader. Enligt Donald Trump är planetens klimatförändringar rena nonsense, it is fake news, believe me, 100 % fake, it is true. Håller inte riktigt med president Trump, även om denna dag var skrämmande kall. Ska tydligen vara juni månad imorgon, enligt kalendern. Svårt att tro det nästan.
  • Fortfarande ingen som har gissat rätt om mitt ”musikquiz” igår. En låt som jag fått komponerad åt mig i träningssyfte och musiken kommer från vad jag  gillar för musik idag och vad jag lyssnade på när jag var liten. Låten finns nedan.
  • Är ännu inte i träning men har följt med Zebastian några gånger till gymmet nu senaste tiden. Idag var en sådan dag och jag passade även på att köra lite lätt överkroppsstyrka, några chins, situps, armhävningar och tricepsdrag. Belastning som definitivt inte gör mig stark men som heller inte gör att mina muskler förmultna helt.
  • Annars försöker jag fördriva tiden så gott jag kan, läser mycket och försöker bli allmänt allmänbildad. Går sådär.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *