På väg till Kalix och SM


Ska jag vara ärlig så har jag inte trott på en start på söndagens femmil i princip under hela den här veckan. Jag hade till och med planerat annat i helgen, vara hemma med familjen och hade bokat av boendet i Kalix. Men när jag vaknade imorse så fick jag beskedet både från Torbjörn Sunesson och Håkan Huselius att alla anmälda och fick åka. Detta bekräftelse senare också av arrangörerna. Men tack vare Torbjörn och Håkan så fick jag några timmars försprång för att planera, packa, valla och boka boende på nytt. Gjorde att jag kunde påbörja resan norrut tidigare och åka när det var ljust och samtidigt slippa värsta snöovädret. Nu är jag hursomhelst i Lycksele och bor i en stuga över natten. Imorgon väntar Kalix och officiell träning. Vilken kovändning! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *