Ny solskenstur i finvädret

Hade återigen en sådan jobbig dag där jag var tvungen att ge mig ut i solen och åka skidor skitlångsamt, stackas mig. Gav mig ut på en liten lugn tur på skejtskidorna även idag, 118 (61 %) i snittpuls skvallrar om att det var lugn och behaglig och man kunde njuta helt enkelt. Däremot så gick det riktigt trögt stundtals där solen låg på, var som att åka sirap. Lyckades bedriften att ramla nu igen då jag försökte köra minibackhoppning över en plogad väg, gör inte så. Slutade dock bra för min del. Annars tog jag en liten tur in till stadion men det verka som om dem plogad bort snön på stadion så jag förväntar mig inte att de dra några mer spår där denna säsong, trist om det verkligen blir så och speciellt när det fortfarande är minst en halvmeter natursnö i terrängen. Annars kändes kroppen fin, hade bra energi idag och hade t.o.m. inte tråkigt en enda gång, kanske berodde på vädret men vem vet. 

Detta var eftermiddag, på förmiddagen pungade man ut pengar på diverse nödvändiga grejer såsom massage tandläkare, smärtsamt var det i alla fall, såsom ekonomiskt som rent fysiskt. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *