Mycket träning i Torsby

Idag körde jag och Johan ett kombipass på förmiddagen, först 75 min i tunneln och sen löpning på den ökända ”hårda milen slingan”. I tunneln körde vi även idag mycket filmning och fokus på den klassiska tekniken mer fokus på stakningen idag. Sen bytte vi om till löpning och körde den hårda milen som är en kuperad slinga som visade att 300 höjdmeter togs. Kuperingen var inte det värsta utan att det var så blött, bitvis riktig myr. Körde tillsammans med Johan i ca: 2,5 km och resten själv, höll 5:40 min/km tempo.

På eftermiddagen körde jag skate och Johan klassisk. Vi fortsatte filma och skaten fungerade ganska bra då detta var min blott 9:e gång jag åker skate på snö……..nästa gång blir det Bruksvallsloppen om en månad. Efter skidpasset körde vi ett gemensamt gympass med fokus på överkroppen men även balans och koordination.

Vad är skiergen?

Var är skiergen?

Imorgon är vår sista dag här uppe i skidparadiset och vi kör ett pass på förmiddagen innan vi åker hem till Skåne efter lunch. Vi båda ska åka DM på rullskidor hemma i Skåne på söndag, det kan ju går hur som helst!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *