Morgonintervaller på SkiErg

Valde att köra dagens träningspass redan på morgonen, faktiskt innan frukost trots man körde intervaller. Något jag gjort någon gång förut utan någon vidare framgång. Idag var det knappast en framgång heller men jobbets gjordes. Mäktigt att vara klar kl: 6:45 med dagens träning.

Upplägget var fem minuter lugnt (ni vet ju vilket tempo) och började man första intervallen som var fem minuter i 1:49,8 min/500m tempo. Motstånd sex som vanligt. 148 (76 %) i snittpuls, så var knappast vaken. Sedan körde jag först 10x ”45/15” och efter två minuter vila så körde jag 10x ”30/15”, inga drömtider direkt men få vara nöjd över insatsen som en lättviktare man är. Avslutade sedan med att dra fem minuter tröskel igen, hade faktiskt 1:48,8 min/500m tempo på den och 166 (86 %) i snittpuls. Hade vaknat till liv. Sedan varvade jag ner genom att springa hem och äta frukost med sambon. Bra start på dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *