30 min progressiv löpning

 

Äntligen är september slut, det har varit intensiv som ni förstår men oktober väntas bli klart lugnare. Det jag hann med idag var 30 minuter löpning på löpband där jag ökade intensiteten allteftersom. Drog direkt till gymmet efter haft säsongsavslutning på golfbanan. Fin höstdag med många glada barn som redan längtar till nästa träning, sånt blir man glad över. Även glad över en fantastiskt sambo som verkligen ställt upp när jag har mycket att göra. 

Dagens träning var enkelt upplagd. Ställde hastigheten på bandet på 12,5 km/h men ändrade lutningen var tionde minut. Utfallet blev:

  • 10 min – 1 % lutning – 108 (56 %) snittpuls
  • 10 min – 5 % lutning – 128 (66 %) snittpuls
  • 10 min – 10 % lutning – 155 (80 %) snittpuls

Som ni ser väldig låg puls, men det kändes ändå lätt. Även sista stegringen till 10 % procents lutning var kontrollerad och inte alls i någon röd zon som jag varit de två gångerna tidigare jag kört detta pass. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *