Måndag och nya rutiner

Min skönhet som fick rulla åtta mil idag, bild från årets första cykelpass i början av juni.

Måndag och ny vecka, från och med nu blir det gamla vanliga men också lite ändringar i rutinerna för min del. Börjar idag en kurs i företagsekonomi redovisning. Har också idag fått massage som jag troligen kommer ha regelbundet under hela hösten så man håller ihop kroppen till vintern.

Dagens träning började med ett kort impulspass stakning med Zebastian och efter det blev det cirka en timme i gymmet. På eftermiddagen gav jag mig ut på det 3:e och troligtvis sista cykelpasset för i år. Ganska varmt d.v.s. över 15 grader och sydlig vind som succesivt ökade under hela passet. Trodde jag hade väggat med dryg två mil kvar at cykelturen men det var bara vinden som gjorde en långsam. Hann i alla fall över åtta mil på drygt 2:30 timmar cykling, fint det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *