Lugn löptur och styrka + resa söderut

Lätt att ge sig ut och träna i detta väder, bild från maj månad, då lika varmt som idag men även torrt.

Idag har man njutit av att träna i det fina vädret och även tagit sovmorgon idag så man kasserade in nio härliga timmar på sovkontot vilket kan behövas då jag inte få många timmar natten till imorgon då jag kommer hem till Skåne senare ikväll och sen vidare till Helsingborg tidigt imorgon bitti då man ska avklara min ”paradgren” sprint, en disciplin som man har VM- guld i.

Till dagens pass så blev det blandad löpning, några kilometer asfalt men mestadels på torra stigar i tuff kupering. Jag stannade till lite och körde 5×6 chins vilket resulterade i dagens högsta puls på 157 (81 %), annars låg pulsen stabilt, men lite högre uppför men återhämtade mig bra utför vilket bruka menas att formen är god för min del. Jag passade även på att köra löpstyrka/skolning men var klar med passet efter 1:29 timmar och hade då lunkat runt i 14,5 kilometer. Sen körde jag 20 minuter TRX- band av varierade övningar, mestadels bål.

Nu sitter jag på flygplatsen på Frösön och på väg söderut, start imorgon runt kl:8:30 i Helsingborg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *