Löpning i Mora och rullskidor i Torsby

Torsby rullskidbana

På väg ner till Skåne få lite semester men sov i Orsa i natt. Tanken var Mora trail idag men ingen av oss sprang själva loppet. Vi var där ändå och själv så blev det en dryg mil med Lova sovandes i vagnen. Jag som tänkte visa henne en del av Vasaloppssträckningen. Vi sprang från Hemus till Eldris och tillbaka, underlaget var förvånansvärt jämt vilket gick bra med foten också. Och vagnen för den delen också. Löpningen kändes lätt och smidigt annars. Det tog 49 minuter och jag hade 129 (66%) i snittpuls.

Vi åkte vidare till Torsby och väl där passade jag på att åka en dryg timme på deras rullskidbana. Ganska sliten rullskidbana och smal men den skulle tydligen rustas upp och därför var det gratis att åka där just nu. Jag åkte på 4:or och det var blott mitt andra rullskidpass för säsongen så tjuvdiagonalade i uppförsbackarna men annars väldig mycket stakning. 240 höjdmeter och 120 (63%) i snittpuls under de 17,3 kilometerna jag åkte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *