Löp och rullskidor.

Har försökt mig på det där med träning idag också. Efter en lång jobbig dag, då jag jag haft magont, huvudvärk och känt mig halvt dement. Började dock dagen med ett fint litet löppass, 25 min och 4 km i varierad terräng. Kändes lite som förra gången, inte helt 100 men det funkar, så det är ju lovande. På eftermiddagen eller snarare på kvällen (kl 18:15) försökte jag åka ut på en liten klassisk tur på Elpex 3:or. Funkade fint men lite seg på slutet, la även in 10 korta impulser. Åkte rundan Skuggarvet-Sundborn- Falun och sen upp till hoppbacken två gånger på vars sitt håll. Nästan 33 km och 500 höjdmeter i solskenet som dock försvann på slutet, blev lita kyligt. Snitthastighet på 19 km/h och snittpulsen låg på 65 %. Körde även mitt första riktiga pass med mina Alpina ECL 2.0 summer rullskidpjäxa, kan kännas lite svåra att åka med i början men de är riktigt stabila för att vara en lågsko. Kan köpa dem här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *