Löp o och gym

Löpte till Actic Olympen efter jobbet, hade en pigg känsla och sprang jämte med cyklisterna. Hade hoppas på sällskap men så blev det inte, så jag fick träna i min ensamhet tillsammans med en massa andra i ett fullt gym. Tränade på bra de 45 minuterna jag var där. Inget pill med mobilen där inte. Effektiv som få, lyckades jag genomföra detta:

  • Marklyft, 1×6 100 kg, 2×3 110 kg
  • Bänkpress, 2×4 60 kg, 1×3 65 kg
  • Axelpress, 3×5 40 kg
  • Raka ben (mage), 3×10
  • Dips, 3×10
  • Chins, 3×6

Blir i alla fall inte svagare men är lite feg (eller klok) när det gäller bänkpress och marklyft. Sprang sedan tillbaks till jobbet där jag hade bilen och åkte hem. Var tidigare på dagen hos sjukgymnasten Eva och fick hjälp, är varken risig eller vacker i musklerna.

Actic Olympen har två våningar stort gym.

Actic Olympen har två våningar stort gym.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *