En timme stakåkning

Än så går det att åka.

Än så går det att åka.

Var ute och harvade på medan far min körde brevid och plogade, han med sin traktor och jag med mina skidor. Gick klart bättre att åka idag men fick hålla mig till stakning. Hann köra en timme och kom på det elva kilometer. Svårt att åka i dimman och på det mjuka underlaget, men löpning och rullskidor skulle nog inte fungerat bättre idag. Hade låg puls och det jobbigaste var nästan alla vändningarna på min cirka 300 meter bana som kördes fram och tillbaka.

Har annars hängt med kossorna idag. De skulle bl.a. flyttas. De var sammabetsvilliga idag så det blev inte så jobbigt som det kan bli. Få de där lurviga 600 kilos klumparna för sig att springa åt motsatt håll, så får man ett bra träningspass. Har också hunnit med att åka till Tomelilla och förnya mig lite. Min mor säger att mina kläder från högstadiet är dags att bytas ut nu. Blev lite nytt på Eckerlunds och sen en tur till Bo Olssons och till sist en burgare på Bertils. Hann såderligen med Tomelillas sevärdheter på timme, inte illa det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *