Lite varierande skejtintervaller

Politik idag med men hann med det jag skulle i träningsväg, nöjd så. Det blev lite varierande skejtintervaller på lite varierande underlag på stadion idag på eftermiddagen. Började med ett längre drag tröskel, blev följande siffror: 16:28 min – 5,89 km – 21,5 km/h snittfart – 160 (83%) snittpuls – 162 höjdmeter. Detta var en kuperad tuff slinga. Körde sedan fyra olika intervaller på omkring minuter där tre av dem gick mestadels uppför. Körde också ett drag från Velodromen upp till Björnberget och fick följande siffror: 2:49 min – 0,72 km – 15,2 km/h snittfart – 169 (88 %) snittpuls – 52 höjdmeter. Kroppen kändes bra och så men åkningen lite ringrostig men kom upp i puls ganska bra och återhämtade mig bra utför, men höll igen något för att inte bränna för mycket form, för den finns där känner jag. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *