Anmäld till SM- femmilen

Senast jag åkte SM- femmilen var förra året i Skellefteå.

Sent igår anmälde jag mig till mig årets upplaga av det riktiga mandomsprovet i längdskidåkning, nämligen SM- femmilen med individuell start. All logistik har löst sig så det var anledningen till den sena anmälningen. Med några timmar kvar till anmälningen stänger så är det 59 anmälda och jag är sämst rankad av samtliga. 

Sämst rankad av samtliga regioner i Sveriges är nog Jämtland Härjedalen, åtminstone ekonomiskt. Det var nämligen budgetmöte idag med regionen och det var en väntad men dystert ekonomiskt läge vi fick reda på, dock inte omöjligt. Sen blev det att läsa på handlingarna inför veckans kommunfullmäktige samt hade kvällsmöte angående det på kvällen.

Ingen träning idag men imorgon väntats intervaller och sista fartpasset innan SM- femmilen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *